Τοξικομανής επιτέθηκε σε σερβιτόρο με μαχαίρι στο μικρό σιντριβάνι της παλιάς πόλης

Στα καλά καθούμενα ένας σερβιτόρος που εργάζεται σε επιχείρηση καφέ-μπάρ στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων (μικρό σιντριβάνι), δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο λαιμό από τοξικομανή.

Το περιστατικό σημειώθηκε λγο πρίν τις 9μ.μ. ώρα στο μικρό σιντριβάνι της παλιάς πόλης της Ρόδου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι χωρίς κανένα προηγούμενο είδαν έναν άνδρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – προφανώς υπό την επήρεια ουσιών -να προκαλεί λεκτικά το θύμα του, και πρίν προλάβει κάν να αντιδράσει το θύμα, να του επιτίθεται με μαχαίρι και να του καταφέρνει τραύμα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό στην περιοχή της καροτίδας.
Στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ, όπου εντόπισαν τον 25χρονο δράστη Γ.Τ.  και τον συνέλαβαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με  χρήση μαχαιριού, δηλαδή οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε μέσα σε υπόνομο μετά από δήλωσή του.
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε το θύμα, ο 30χρονος σερβητόρος Χ.Ν σοβαρά τραυματισμένος, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τα αίτια της επίθεσης ήταν προσωπικές διαφορές που έχουν μεταξύ τους ως γείτονες στην ίδια πολυκατοικία. Έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ρόδου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Παλιά Πόλη της Ρόδου καθημερινά πέφτει όλο και περισσότερο στα μάτια των επισκεπτών της…

http://www.rodospress.gr
© www.rodospress.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου