Μηνύσεις και αγωγές για την έλλειψη νερού! Αρχες Αυγούστου η λειτουργία του Φράγματος!

Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τις διακοπές στην υδροδότηση κεντρικών συνοικιών της πόλης της Ρόδου, που πληρώνουν ακριβά τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αστοχίες της ΔΕΥΑΡ.

Οι προγραμματισμένες καθημερινές διακοπές στην υδροδότηση έχουν προκαλέσει τα μύρια όσα προβλήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, που έχουν ξοδέψει μια περιουσία στην αγορά εμφιαλωμένου νερού για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες.
Επαγγελματίες αλλά και κάτοικοι των συνοικιών που αντιμετωπίζουν ακόμα σοβαρά προβλήματα με την υδροδότηση, είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην Εισαγγελία και να καταθέσουν αγωγές και μηνύσεις κατά της ΔΕΥΑΡ όχι μόνο για τα χρήματα που έχουν ξοδέψει για την αγορά εμφιαλωμένου νερού και την ταλαιπωρία που υφίστανται αλλά και για διαφυγόντα κέρδη, αφού πολλοι επιχειρηματίες έχουν υποστεί τεράστια ζημία, φτάνοντας στα όρια της απόγνωσης!
Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχουν δει την πελατεία τους να μειώνεται κατακόρυφα, όπως και τους τζίρους τους, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί, πέρα από τα χρήματα που έχουν ξοδέψει για την προμήθεια νερού.]

Περισσότερα ΕΔΩ

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου