Κόντρες στη Ρόδου – Λίνδου με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.. Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι πολίτες

Σε πίστα αγώνων ταχύτητας μετατρέπεται και πάλι κάθε βράδυ τις τελευταίες εβδομάδες η οδός Ρόδου – Λίνδου, από το ΙΚΑ έως και την διασταύρωση με Ασγούρου, μεταξύ νεαρών κυρίως οδηγών μοτοσικλετών και αυτοκινήτων...

Το θέμα αυτό που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των ίδιων των εμπλεκομένων οδηγών αλλά και των υπολοίπων οδηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες που έγιναν κατά καιρούς από τις αστυνομικές αρχές (συλλήψεις, προσαγωγές και πρόστιμα) δεν σταμάτησε.
Αντίθετα, τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται έξαρση των περιπτώσεων αυτών γεγονός που έχει φέρει στα... πρόθυρα νευρικής κρίσης δεκάδες συμπολίτες μας που διαμένουν κοντά στο συγκεκριμένο κομμάτι της Ρόδου – Λίνδου και καθημερινά βλέπουν και ακούν τι γίνεται.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες που έχουν γίνει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, η υπόθεση αυτή των αυτοσχέδιων αγώνων που γίνονται επί της Ρόδου – Λίνδου, γίνεται συστηματικά και μεθοδευμένα και συμμετέχουν σε αυτό δεκάδες εμπλεκόμενοι ως παρατηρητές ή ως... τσιλιαδόροι.
Για τον λόγο αυτό, οι παρεμβάσεις των αστυνομικών αρχών, γίνονται με αυτοκίνητα που διαθέτουν συμβατικές πινακίδες και μοτοσικλέτες που κινούνται από περιμετρικές οδούς για να μπορέσουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους εμπλεκόμενους.
Το ζήτημα είναι ότι αν συνεχιστούν αυτές οι κόντρες, με ταχύτητες απίστευτες κάθε βράδυ, τότε το βέβαιο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα θρηνήσουμε θύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα 10ήμερο περίπου, υπήρξε τραυματισμός αναβάτη δικύκλου κοντά στην περιοχή Ασγούρου, από τέτοιου είδους αγώνες που γίνονταν, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο Ρόδου.
www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου