Με μαχαίρι, τσεκούρι και taser δύο Ιταλοί τραυμάτισαν 32χρονο Αλβανό εξαιτίας οικονομικών διαφορών που είχαν!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη της Ρόδου χθες το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Αλβανού ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά xθες περίπου στις 5 το απόγευμα οι δύο Ιταλοί ηλικίας 40 και 29 ετών αντίστοιχα προσκάλεσαν σε σπίτι στη πόλη της Ρόδου τον Αλβανό όπου μόλις εκείνος έφθασε, τον ακινητοποίησαν και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, τσεκούρι και ένα taser!
Ο τραυματίας 32χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ οι δύο Ιταλοί συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.
Εξάλλου η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει για το συμβάν:
Την 25-07-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο υπήκοοι Ιταλίας ηλικίας 29 και 40 ετών γιατί χθες το απόγευμα προσκάλεσαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρούν στην πόλη της Ρόδου 32χρονο υπήκοο Αλβανίας, με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές και στη συνέχεια αφού τον ακινητοποίησαν, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες με μαχαίρια, τσεκούρι και συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taiser). Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε για υγειονομική περίθαλψη στο Γ.Ν. Ρόδου όπου και νοσηλεύεται. Κατασχέθηκαν -3- μαχαίρια, τσεκούρι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), σχοινί και καλώδιο.