Journey to the light, ο νέος δίσκος του Τάσου Γιασιράνη..Θα εκπροσωπήσει την Ρόδο για την υποψηφιότητα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021

Με τίτλο "Journey to the light" κυκλοφορεί για τη φετινή χρονιά ο δίσκος του dj και ραδιοφωνικού παραγωγού του νησιού μας κ. Τάσου Γιασιράνη, που μάλιστα για αυτή τη φορά θα εκπροσωπήσει τη Ρόδο και για την υποψηφιότητα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021.

Η έκτη κατά σειρά συλλογή που κυκλοφορεί ο κ. Γιασιράνης και εκπροσωπεί το νησί της Ρόδου, αυτή τη φορά έχει έναν παραπάνω λόγο να θέλει τα τραγούδια να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και δεν είναι άλλος απο το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει μαζί με τη συλλογή και θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της υποψηφιότητας της Ρόδου.
Το Journey to the light με 12 ακυκλοφόρητα τραγούδια, θα έχει παρουσία σε όλες τις εκθέσεις που θα λάβει μέρος η Ρόδος, ενώ όπως και στις προηγούμενες συλλογές, θα περιλαμβάνονται 12 φωτογραφίες- καρτ ποστάλ του νησιού, απο 3 φωτογράφους, τους κ.κ. Στέλιο Καλησπέρη, Φίλιππο Φιλίππου, Χάρη Ζαμπετούλα.
Οι επίσημες παρουσιάσεις της συλλογής, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού στην πόλη της Ρόδου και στη Νότια Ρόδο, ενώ μάλιστα η μια απο τις παρουσιάσεις θα βρίσκεται σε σημείο έκπληξη. Για άλλη μια χρονιά, στις παρουσιάσεις της συλλογής, θα δώσουν το "παρών" Ρόδιοι dj, ενώ, η παρουσίαση της συλλογής θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα το φθινόπωρο.
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου