Σε δίκη για ναρκωτικά

Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών και συγκεκριμένα για κατοχή  7 ναρκωτικών δισκίων παραπέμπεται με...
βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, ένας 31χρονος Ροδίτης, που συνελήφθη την 25η Ιουλίου 2015, γιατί μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή του πλήθος ουσιών, που όπως προέκυψε όμως δεν εμπίμπουν στο νόμο περί ναρκωτικών!
Είχαν κατασχεθεί συγκεκριμένα 176 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης «σοκολάτα», κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, ναρκωτικά χάπια, ζυγαριά ακριβείας και 300 ευρώ.
Ο 31χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας μετά την απολογία του.
Είχε εντοπιστεί την 25η Ιουλίου 2015 και ώρα 23.00 στην οδό Τηλιακού από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και σε σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του, μια πλαστική συσκευασία με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (σίσα) βάρους 16,2 γραμμαρίων, χασίς βάρους 10,6 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο κατηγορούμενος οδήγησε τους αστυνομικούς στην οικία του και τους παρέδωσε δύο ακόμη συσκευασίες με χασίς βάρους 118,9 και 46,5 γραμμαρίων, 4 δισκία του ναρκωτικού φαρμάκου Hypnosedon και 3 δισκία του ναρκωτικού φαρμάκου Vulbegal.
Απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι αγόρασε τα ναρκωτικά τρείς μέρες πριν τη σύλληψή του από έναν Πολωνό έναντι 1.000 ευρώ.
Από την έρευνα του χημείου στις ουσίες που κατασχέθηκαν διαπιστώθηκε, ότι πέραν των δισκίων Hypnosedon και Vulbegal, που κατασχέθηκαν, στις λοιπές δεν ανιχνεύτηκαν ουσίες που να εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι στον κατηγορούμενο έχει διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την οποία προκύπτει ότι είναι τοξικομανής.
Ως συνήγορος υπεράσπισης του παρέστη ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου