ΑΞΙΟΛΟΓΑ :Ο γνωστός κομμωτής Στ. Ξανθόπουλος έκανε πρόταση γάμου στον εκλεκτό του!

Μια πρωτότυπη και ρομαντική πρόταση γάμου έγινε στη Ρόδο και αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στο νησί!

Ο Στέλιος Στέφανος Ξανθόπουλος, κομμωτής στο επάγγελμα, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και την Γερμανία, που δραστηριοποιείται στη Ρόδο τα τελευταία επτά χρόνια, έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του και εκείνος είπε το ναι!
Η πρόταση γάμου έγινε στη Λίνδο, με όλα όσα επιτάσσει η περίσταση. Σαμπάνιες, λουλούδια, ρομαντική ατμόσφαιρα και την πρόταση γάμου γραμμένη με κατακόκκινα γράμματα! Το σκηνικό στήθηκε σε παραλία της Λίνδου και ο σύντροφός του είπε το ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη!
Όπως δήλωσε στην «δημοκρατική» ο Στέλιος Στέφανος Ξανθόπουλος, ο σύντροφός του είναι κοινωνικός λειτουργός, διαμένει στο νησί, και γνωρίστηκαν εδώ πριν από μερικούς μήνες. Ο έρωτας, τους χτύπησε αμέσως την πόρτα και έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν!
Ο γάμος θα γίνει στη Ρόδο στις 2 Οκτωβρίου σε κλειστό κύκλο. Καλεσμένοι θα είναι οι φίλοι του ζευγαριού από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δεν θα ξεπεράσουν τα 80 άτομα, καθώς τα παιδιά θέλουν να μοιραστούν  την ημέρα του γάμου τους και την τελετή, με πολύ κοντινούς φίλους που χαίρονται με την χαρά τους.  Από την στιγμή που η πρόταση γάμου δημοσιοποιήθηκε στον προσωπικό λογαριασμού του Στέλιου Στέφανου στο facebook, οι ευχές φίλων και γνωστών πέφτουν «βροχή».



 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου