Καταδικάστηκε σε δώδεκα μήνες για την κακοποίηση σκυλιού!

Ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματικό πρόστιμο 5000 ευρώ επιβλήθηκε χθες από το αυτόφωρο δικαστήριο σε συμπολίτη μας, ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση σκύλου....

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία δύο γυναικών οι οποίες και δήλωσαν στην αστυνομία αλλά και στο σύλλογο Φιλοζωικής ότι είχαν δει το συγκεκριμένο σκυλί να κακοποιείται από τον κατηγορούμενο.
Άμεσα συνελήφθη ο συμπολίτης μας, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ενώπιον του δικαστηρίου ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε έκανε κάτι από αυτά που του καταλογίζουν στο ζώο, κρίθηκε ένοχος και τους επιβλήθηκε η παραπάνω ποινή.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο δικαστήριο κατέθεσαν τόσο οι μάρτυρες κατηγορίας όσο και μάρτυρας υπεράσπισης για τον κατηγορούμενο, ενώ παρέστη και ο πρόεδρος της Φιλοζωικής κ. Γιώργος Κυπραίος.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το συγκεκριμένο σκυλί το οποίο είναι γνωστό στην πόλη της Ρόδου καθώς έχει ιδιαίτερες ικανότητες (υπακούει σε ότι του ζητήσει ο κατηγορούμενος, απαντάει γαβγίζοντας κ.α.) το έδωσε η ιδιοκτήτρια του στον κατηγορούμενο να το φιλοξενήσει μερικούς μήνες καθώς η ίδια θα ταξίδευε στο εξωτερικό. Το δε περιστατικό που καταγγέλθηκε στην αστυνομία, φέρεται να εκτυλίχθηκε προχθές σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου – σύμφωνα με την καταγγελία- αν και ο κατηγορούμενος αρνείται ότι συνέβη το παραμικρό, τονίζοντας ότι ουδέποτε στο παρελθόν έχει αναφερθεί οτιδήποτε για το άτομο του.
Το σκυλί με εντολή της αρμόδιας Εισαγγελέως φιλοξενείται προσωρινά σε άλλο χώρο.

http://www.rodiaki.gr/

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου