Θεουλάκης για το λιμανάκι Φανών: Αφήστε το σε εμάς! Δεν θα χρεώσουμε τον Δήμο ούτε μισό ευρώ!

Βούλιαξαν μέσα στο λιμάνι μέχρι και τα σκάφη που το καθάριζαν.Νέα παρέμβαση-πρόταση από τον Πρόεδρο του Ροδιακού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, Κώστα Θεουλάκη...
Ο κ. Θεουλάκης ζητά να αναλάβει ο ΡΟΤΑ την επιμέλεια-αποκατάστασης του λιμανανιού στις Φάνες. Όπως δηλώνει, για άλλη μία φορά: «δώστε μας την δυνατότητα να το κάνουμε εμείς δεν θα χρεώσουμε τον Δήμο Ρόδου ούτε μισό ευρώ»!
Η χθεσινή δήλωσή του: «Λιμενικό καταφύγιο Φανών….. βούλιαξαν μέσα στο λιμάνι μέχρι και τα σκάφη που το καθάριζαν ο Δήμος Ρόδου ΑΠΩΝ!!! Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό δώστε μας την δυνατότητα να το κάνουμε εμείς δεν θα χρεώσουμε τον Δήμο Ρόδου ούτε μισό ευρώ»!
Και η δήλωση του πριν λίγες μέρες:
«Είχαμε προτείνει να μας δώσουν την άδεια να ανοίξουμε ένα τούνελ στην βορειοδυτική πλευρά του λιμανιού με έξοδα του Ομίλου,έτσι ώστε να «αναπνεύσει» το λιμάνι γιατί αυτό είναι το ουσιαστικό πρόβλημα. Λόγο της μορφολογίας της ακτής (ψιλή άμμος) έκλεισαν οι δίοδοι του νερού με αποτέλεσμα το νερό να μην έχει κίνηση. Η λύση είναι απλή και ουσιαστική χωρίς κόστος για τον Δήμο. Όπως όμως και στο λιμανάκι στο Φαληράκι και ενώ είχαμε πάρει την άδεια για κατασκευή γλίστρας την τελευταία μέρα μας σταμάτησαν…..και εκείνο το έργο από το ταμείο του Ομίλου. Έτσι έμεινε μια γλιστρά αυτή της Καμείρου την οποία την έφτιαξε ο Ρ.Ο.ΤΑ με κόστος τότε 12.000 ευρώ και είναι η μοναδική έξοδος στην θάλασσα στην βορειοδυτική πλευρά του νησιού»!
http://rodosinfonews.com/
fanes3
fanes2
http://rodosinfonews.com/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου