«Λουκέτο» σε ελαιοτριβείο

Mε απόφαση, που εξέδωσε χθες η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αποφασίστηκε η προσωρινή ολική διακοπή της λειτουργίας του ελαιοτριβείου του... Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαγγέλου.
Σε αυτοψία που διενήργησαν συγκεκριμένα υπάλληλοι της υπηρεσίας την 3η Δεκεμβρίου 2015 στο ελαιοτριβείο διαπιστώθηκε ότι η εγκατάσταση είχε λειτουργήσει κατά τις τελευταίες ελαιοκομικές περιόδους (2014 έως 2016), χωρίς να διαθέτει άδεια λειτουργίας.
Διαπιστώθηκαν περαιτέρω παραβάσεις που αφορούν την λειτουργία δραστηριότητας έπειτα από επέκταση ή εκσυγχρονισμό χωρίς την απαιτούμενη άδεια εγκατάστασης και χωρίς την προηγούμενη κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης που ενέχει θέση άδειας (γνωστοποίηση λειτουργίας).
Αποφασίστηκε έτσι να επιβληθεί στον συνεταιρισμό η διοικητική κύρωση της προσωρινής ολικής διακοπής λειτουργίας, μέχρι την έκδοση των αναγκαίων για την λειτουργία της δραστηριότητας αδειών.
Παράλληλα, ενημερώνεται ο κ. Παναγιώτης Κόζας ως πρόεδρος και νόμιμος εκπρόσωπος του συνεταιρισμού ότι επίκειται σφράγιση του παραγωγικού εξοπλισμού και διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος της εγκατάστασης.
Από την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε. στην οποία απευθύνεται επίσης η απόφαση, ζητείται η διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος της συγκεκριμένης εγκατάστασης στην οδό 25ης Μαρτίου στ’ Αφάντου, εντός προθεσμίας δύο μηνών.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου