Αναφορά του δημάρχου για τους μικροπωλητές

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου διαβιβάστηκε από τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκο καταγγελία συνοδευόμενη από φωτογραφικό υλικό για..
παράνομη δραστηριότητα μικροπωλητών που εμφανίζονται κάθε καλοκαίρι στις παραλίες.
Η καταγγελία, που δημοσιοποιήθηκε από την «δημοκρατική», κοινοποιήθηκε από τον Δήμαρχο και στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Στην καταγγελία αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
«Συχνό φαινόμενο οι παράνομοι μικροπωλητές που πουλούν από τρόφιμα – φρούτα – ποτά -αναψυκτικά – πίτσες – πίτα γύρο – κοσμήματα μέχρι και μασάζ στις παραλίες του νησιού μας και ιδιαίτερα στην πιο πολυσύχναστη παραλία από το Έλλη έως το Ενυδρείο με φανερά ενοχλημένους τουρίστες, που αντί να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα προσπαθούν να απομακρύνουν τους διάφορους παράνομους – ενοχλητικούς μικροπωλητές.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός παράνομου μικροπωλητή ο οποίος έχει φυλαγμένα φρούτα σε αποθήκη, ακριβώς δίπλα από τις δημόσιες τουαλέτες, χωρίς ρεύμα και νερό, όπως διαπιστώνουμε με κίνδυνο για την υγεία του καταναλωτή. Και σας ρωτώ λοιπόν, πού ακριβώς στην συγκεκριμένη περίπτωση εμπίπτει ο νόμος;
Μάλιστα, εκτός από την παράνομη δραστηριότητά τους, πολλές φορές έρχονται σε συμπλοκή μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα πέρυσι έφτασαν σε σημείο να βγάλουν μέχρι και μαχαίρια με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα οι ζωές των λουόμενων, και να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι».


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου