Οι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν

Επιτέλους, στη Ρόδο αυτή τη φορά γίνεται ότι θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια, αναφορικά με τους ελέγχους ουσίας στα  καταστήματα εκείνα που εξευτελίζουν τη Ρόδο μας με τα καμώματά τους:
Έλεγχοι ουσίας δηλαδή, για τους «τζάμπα μάγκες» που κανέναν και τίποτα δεν υπολόγιζαν.

Ο κλοιός (όπως όλα δείχνουν) στενεύει για τους ίδιους. Το μικτό κλιμάκιο ελέγχου που ξεκίνησε τους ελέγχους, φανερώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του. Ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας κος Παναγιώτης Κουνάκης που συμμετέχει ενεργά σε αυτούς τους ελέγχους, αναφέρει συγκεκριμένα σε σχόλιό του:

«Για όσους πιστεύουν ότι είναι απλές εντυπώσεις, το επόμενο κλιμάκιο θα ενισχυθεί από επιθεώρηση εργασίας, πυροσβεστική και εφορία. Σκοπός είναι η στοχοποίηση των καταστημάτων που συστηματικά υποβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν, κρύβονται πίσω από ευνοϊκούς νόμους και θεωρούν πως έχουν ασυλία.

Οι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν. Είναι επίσης ευχάριστο να πούμε πως δεν είναι όλοι ίδιοι. αρκετοί στην πλατεία είχαν ελαχιστότατα τυπικά παραπτώματα και κάποιος κανένα.
Η άγρα πελατών είναι δυστυχώς πταίσμα αλλά μπορούμε να εξαντλήσουμε και εμείς όλες τις δυνατότητες που μας δίνονται, ώστε τα καταστήματα που δημιουργούν προβλήματα να υποστούν τις συνέπειες.»
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου