Βοσκός κατηγορείται για την εκτέλεση σκυλιού

Με κυνηγετικό όπλο βρήκε ημίαιμο σκυλί τραγικό θάνατο στο χωριό Μαριτσά στη Ρόδο...

Ως δράστης της αποτρόπαιας αυτής πράξης φέρεται 50χρονος βοσκός, ο οποίος αφού έριξε μία φορά στο άτυχο ζώο, έφυγε για να επιστρέψει στην συνέχεια και να του δώσει την χαριστική βολή!
Αυτά τουλάχιστον έχουν καταγγελθεί – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής»- στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού το οποίο διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 10 το βράδυ κοντά στην περιοχή του Σωτήρα στα Μαριτσά όπου το άτυχο ζώο περιπλανιόταν μαζί με μερικά άλλα.
Εκεί μετέβη με το αυτοκίνητο του ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι τύπου «φλόμπερ» χτύπησε το σκυλί και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή!

Επέστρεψε όμως στο σημείο λίγο αργότερα, όπου και πυροβόλησε ξανά το ζώο, δίνοντας του την χαριστική βολή! Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε παρουσία μαρτύρων, ενώ χθες το πρωί ο πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοζωικής της περιοχής μας κ. Γιώργος Κυπραίος, παρέστη στην εισαγγελέα υπηρεσίας κα Αγγελούδη η οποία επιλήφθηκε άμεσα του θέματος.

Επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Πόκκιας έχει ενημερωθεί από προχθές για το περιστατικό και έχει ενεργήσει άμεσα καλώντας την κτηνιατρική υπηρεσία, το αρμόδιο ΑΤ και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.
http://www.rodiaki.gr/

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου