Κώστας Θεουλάκης: Η δική μας πρόταση για το αλιευτικό καταφύγιο στις Φάνες (Φωτο)

Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα των φωτογραφιών με την… κατάντια του λιμανιού στις Φάνες. Το αλιευτικό καταφύγιο μόνο… καταφύγιο δεν είναι!!!
Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του Ροδιακού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, κ. Κώστα Θεουλάκη, να θυμίσει στους αρμόδιους αλλά και στον κόσμο την πρόταση που είχε κάνει ο Όμιλος και παλιότερα. Δείτε τι μας είπε:
Είχαμε προτείνει να μας δώσουν την άδεια να ανοίξουμε ένα τούνελ στην βορειοδυτική πλευρά του λιμανιού με έξοδα του Ομίλου,έτσι ώστε να «αναπνεύσει» το λιμάνι γιατί αυτό είναι το ουσιαστικό πρόβλημα. Λόγο της μορφολογίας της ακτής (ψιλή άμμος) έκλεισαν οι δίοδοι του νερού με αποτέλεσμα το νερό να μην έχει κίνηση. Η λύση είναι απλή και ουσιαστική χωρίς κόστος για τον Δήμο. Όπως όμως και στο λιμανάκι στο Φαληράκι και ενώ είχαμε πάρει την άδεια για κατασκευή γλίστρας την τελευταία μέρα μας σταμάτησαν…..και εκείνο το έργο από το ταμείο του Ομίλου. Έτσι έμεινε μια γλιστρά αυτή της Καμείρου την οποία την έφτιαξε ο Ρ.Ο.ΤΑ με κόστος τότε 12.000 ευρώ και είναι η μοναδική έξοδος στην θάλασσα στην βορειοδυτική πλευρά του νησιού !!!



http://rodosinfonews.com
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου