«Αναψε φωτιές» η πρωτοβουλία για το κλάδεμα δέντρων!

Φωτιά έβαλε στην συνοχή της δημοτικής πλειοψηφίας, η ανάρτηση της συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Φωτεινής Καράμπελα, στο facebook...
σχετικά με την πρωτοβουλία που, όπως λέει, ανέλαβε για το κλάδεμα των δέντρων της οδού Καποδιστρίου, ρίχνοντας ευθείες βολές στην Υπηρεσία Πρασίνου!
Η κ. Καράμπελα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τις εργασίες που εκτελέστηκαν την περασμένη Δευτέρα 9 Μαΐου σχολιάζοντας δεικτικά:
«ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ -Μετά από 2 χρόνια προσπαθειών και συνεχών ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΡΟΔΟΥ κατορθώσαμε επιτέλους να καθαρίσουμε τα δέντρα της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ με την βοήθεια συνεργείων από τις Φάνες, Σάλακο, Απόλλωνα και Καλαβάρδα».
Η ανάρτηση της κ. Καράμπελα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των επιτελών της Υπηρεσίας Πρασίνου, της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου αλλά και των αρμόδιων αντιδημάρχων, αφού όχι μόνο, όπως υποστηρίζουν, δεν ενημέρωσε κανέναν για την πρωτοβουλία της, αλλά επιπλέον «άδειασε» τους συναδέλφους της με αυτή της την ανάρτηση, και κυρίως την Διεύθυνση Πρασίνου.
Μάλιστα, για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο δήμαρχος Ρόδου τον οποίον οι θιγόμενοι κάλεσαν να πάρει θέση, αφού όπως αναφέρουν, γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση.
Συνάδελφοί της πάντως, σχολίαζαν στην «δ» πως η συγκεκριμένη ενέργεια, ενέχει σκοπιμότητα, καθώς δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο στο Δήμο Ρόδου και να «αδειάζει» δημοσίως συναδέλφους της, τους οποίους, όπως οι ίδιοι λένε, δεν ενημέρωσε για την πρωτοβουλία που ανέλαβε.
Για ακόμα μία φορά, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, καλείται να παρέμβει πυροσβεστικά, προκειμένου να διευθετήσει ένα θέμα ήσσονος σημασίας, το οποίο όμως στάθηκε ικανό να ανάψει φωτιές στην συνοχή της δημοτικής πλειοψηφίας.


 Πηγή: www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου