Ρόδος: Σκυλί επιτέθηκε σε 7χρονο κοριτσάκι και το δάγκωσε στο μάγουλο

Δικογραφία σε βάρος γυναίκας – ιδιοκτήτριας σκύλου από την περιοχή της Ιαλυσού, σχηματίστηκε με εντολή της εισαγγελέως Ρόδου, καθώς...
στις 5:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, το σκυλί της επιτέθηκε και δάγκωσε στο μάγουλο ένα κοριτσάκι 7 ετών, το οποίο μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει συρραφή του τραύματος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, το περιστατικό έγινε σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων που βρίσκεται στην περιοχή της Ιαλυσού. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο ανήλικα κορίτσια, 7 και 10 ετών αντίστοιχα που ήρθαν στο νησί μας για διακοπές από την Αγγλία μαζί με την μητέρα τους, εντόπισαν ένα σκυλί που κυκλοφορούσε κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα και άρχισαν να παίζουν μαζί του.

Σε κάποια στιγμή, τα μικρά κορίτσια, παρουσία και της μητέρας τους, άφησαν το σκυλί να μπει στην ισόγεια βεράντα του ξενοδοχείου και εκεί φαίνεται ότι το σκυλί, κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες, επιτέθηκε στο ένα από τα δύο παιδιά!

Η επίθεση ήταν ακαριαία. Το σκυλί δάγκωσε με δύναμη στο πρόσωπο το μικρό κορίτσι και μάλιστα κατάφερε να της προκαλέσει ένα βαθύτατο τραύμα στο μάγουλο. Αμέσως, η μητέρα κάλεσε σε βοήθεια και απομακρύνθηκε το σκυλί, ενώ το παιδί αιμόφυρτο διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου.  
Οι γιατροί διαπίστωσαν βαθύ τραύμα στο μάγουλο και αφού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσαν την μητέρα ότι θα έπρεπε να γίνει εξειδικευμένη επέμβαση – συρραφή ενός κομματιού που είχε αποκοπεί!

Η μητέρα που κατάγεται από την Πολωνία αλλά ζει στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να ζητήσει μεταφορά του τραυματισμένου παιδιού της στην Αγγλία, προκειμένου να γίνει εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση που απαιτείται.

Για το γεγονός ενημερώθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και η αρμόδια Εισαγγελέας Ρόδου, η οποία έδωσε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της ιδιοκτήτριας του σκύλου για σωματική βλάβη από αμέλεια.
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου