«Έκανα 17 χρόνια φυλακή, δεν το ‘χω σε τίποτα να κάνω άλλα 10 για σένα»

Έσπασε μπουκάλι και απειλούσε ν’ αυτοκτονήσει επειδή τον έβγαλαν από σπίτι που κατέλαβε αυθαίρετα...
Έφοδο σε παλαιό οίκημα του Δήμου της Ρόδου  όπου διέμενε αυθαίρετα 40χρονος αθίγγανος, έκαναν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης αρμόδιοι αστυνομικοί, παρουσία του δημοτικού συμβούλου κου Δημήτρη Καρατζιά προκειμένου να γίνει έτσι η προβλεπόμενη έξωση.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, παρουσία των δημοτικών υπαλλήλων αιφνιδίασαν τον αθίγγανο που κοιμόταν μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν γρήγορα. Σε κάποια στιγμή  όμως, ο 40χρονος (που είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές καθώς έχει εκτίσει πάνω από 15 χρόνια συνολική ποινή φυλακίσεων) άρπαξε ένα μπουκάλι, το έσπασε, το κόλλησε στο λαιμό του και άρχισε να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.
Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να του πάρουν το μπουκάλι από τα χέρια χωρίς να σημειωθεί κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα, απείλησε και τον δημοτικό σύμβουλο κο Καρατζιά, θεωρώντας τον ίδιο ως υπεύθυνο για την έξωση, λέγοντάς του συγκεκριμένα: «έκανα 17 χρόνια φυλακή και δεν το χω σε τίποτα να κάνω άλλα 10 για σένα!»
Η όλη επιχείρηση διήρκεσε μισή περίπου ώρα. Η έξωση ολοκληρώθηκε και το οίκημα σφραγίστηκε με νέες κλειδαριές. Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία.
http://www.rodiaki.gr/

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου