Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για ασέλγεια Ολλανδός

Είχε υποχρεώσει σε ακόλαστες πράξεις 14χρονο αγοράκι.Την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του 50χρονου Ολλανδού..
έγγαμου και πατέρα δύο κοριτσιών, κατηγορούμενου για κατάχρηση σε ασέλγεια σε 14χρονο ομοεθνή του, με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», η έρευνα για την υπόθεση διενεργήθηκε από το ΑΤ Ιαλυσού μετά την υποβολή μηνύσεως από τον 50χρονο πατέρα του θύματος, την 9η Αυγούστου 2015.
Ο πατέρας του θύματος διέμενε σε ξενοδοχείο της Ιαλυσού από την 30η Ιουλίου 2015 μαζί με την σύντροφό του και τον 14χρονο γιο του.
Κατά την παραμονή τους στο νησί γνώρισαν στο ξενοδοχείο μια οικογένεια ομοεθνών τους και συγκεκριμένα τον κατηγορούμενο, τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες.
Ο πατέρας του 14χρονου, μετέβη τα μεσάνυχτα της 9ης Αυγούστου 2015 μαζί του σε ένα νυχτερινό κέντρο κοντά στο ξενοδοχείο. Περί ώραν 01.00 τα ξημερώματα της επομένης έφυγε από το κέντρο και εμπιστεύθηκε τη φύλαξη του γιού του στον ομοεθνή συνομήλικο φίλο του.
Περί ώραν 03.30 το παιδί επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και το απόγευμα της ίδιας μέρας άρχισε να κλαίει και εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του ότι ο 50χρονος φίλος τους είχε ασελγήσει εις βάρος του.
Το ανήλικο παιδί υποστήριξε ότι ο 50χρονος του ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία και κάθισαν σε ξαπλώστρες, συζητώντας για διάφορα θέματα. Εκεί, όπως είπε, του έπιασε το χέρι και τον εξανάγκασε να τον θωπεύσει στα γενετικά του όργανα, ενώ στη συνέχεια τον υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα.
Επέστρεψαν στη συνέχεια στο νυχτερινό κέντρο και λίγα λεπτά μετά έφυγαν διότι ο κατηγορούμενος ήταν μεθυσμένος.
Την επόμενη ημέρα, όπως κατέθεσε το ανήλικο παιδί, τον θώπευσε στα γενετικά του όργανα.
Ο κατηγορούμενος απολογούμενος, ισχυρίστηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο 14χρονος ήταν μεθυσμένοι.
Στην προσφυγή του επεσήμανε ότι αμέσως μετά τη σύλληψή του ομολόγησε ότι αντιλήφθηκε το τι έχει συμβεί και ταυτόχρονα δήλωσε ότι μετανοεί γι’ αυτό που συνέβη.
Παρέμεινε εξάλλου, όπως εκθέτει, προσωρινά κρατούμενος, νηφάλιος από αλκοόλ και έχει πλήρως συνειδητοποιήσει τον απαξιολογικό χαρακτήρα των πράξεών του και το σωφρονισμό του.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Γιάννης Καραμιχάλης.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου