Μήνυμα του Δημάρχου στους 5 “εθελοντές του γλυκού νερού” με φόντο τις… φλόγες

Με μήνυμα μέσω του facebook, απάντησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος στην επιστολή διαμαρτυρίας των κυρίων...
Μαρτίνου Κανελλάκη, Δημήτρη Γρηγοριάδη Γιώργου Τριάντου, Παναγιώτη Αυγερινού και Μιχάλη Κουλούμπρη, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλεί “εθελοντές του γλυκού νερού”.
Η ανάρτησή του, συνοδευόταν από νέες φωτογραφίες του Δημάρχου δίπλα στις φλόγες με φόρμα εργασίας.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι συνοδεύεται μόνιμα από φωτογράφο. Γνωστό σε όλους και πόσο επιτυχημένες είναι οι φωτογραφίες του σε τόπους πυρκαγιών.
Το μήνυμα του Δημάρχου:
“Με τη βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε κι απόψε. Η φωτιά στο Τσαίρι είναι υπό έλεγχο και μεις γυρίσαμε σώοι στα σπίτια μας. Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά όλους όσους με κίνδυνο ζωής πάλεψαν με τη φωτιά . Πυροσβεστες, δασοφύλακες, πιλότους, υπηρεσιακούς, χειριστές μηχανημάτων και εθελοντές.
Όσο για μερικούς άλλους εθελοντές του γλυκού νερού , που το μόνο που ξέρουν ειναι να κάνουν κριτική με τη βοήθεια ορισμένων ΜΜΕ και στα fb δεν τους είδα να σηκωθούν απο τον καναπέ τους ή την καφετέρια ή την οθόνη του υπολογιστή τους . Όχι μόνο στη φωτιά αλλά ούτε στους πρόσφυγες , ούτε καν στον καθαρισμό των πάρκων , ούτε ,ούτε … Τέτοιοι εθελοντές να μας λείπουν”

Φωτορεπορτάζ:



 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου