Διακόπτεται η λειτουργία βιοτεχνίας κοπής πέτρας στη Λάρδο

Διακόπτεται η λειτουργία της βιοτεχνίας κοπής πέτρας που λειτουργεί ιδιώτης στην Λάρδο, έπειτα από απόφαση του Τμήματος Τεχνικών Εφαρμογών, της Διεύθυνσης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση «διακόπτουμε προσωρινά την λειτουργία της βιοτεχνίας κοπής πέτρας που βρίσκεται στο Νομό Δωδεκανήσου, Νήσος Ρόδος, Δήμος Ρόδου, Περιοχή Λάρδος, διότι από την λειτουργία της προκαλείται άμεσος κίνδυνος για την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια των εργαζομένων και των περιοίκων.
Η λειτουργία της βιοτεχνίας κοπής πέτρας επιτρέπεται με την ανάκληση της παρούσας απόφασης και την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας».  Επίσης αναφέρεται ότι «η απόφαση αυτή υλοποιείται με την συνδρομή των αστυνομικών αρχών, με την σφράγιση του παραγωγικού μηχανολογικού εξοπλισμού και με τη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ ΑΕ. Κατά της απόφασης αυτής μπορεί να ασκηθεί προσφυγή ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον, σε αποκλειστική προθεσμία 15 ημερών».  

http://www.rodiaki.g
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου