Φωτεινή δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ - Τα νιάτα των Καλυθιών ζήλεψε ο χάρος

Τα νιάτα των Καλυθιών ζήλεψε ο χάρος και αποφάσισε να πάρει ένα ακόμη νεαρό λαμπρό άτομο της κοινωνίας μας στον άλλο κόσμο....

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας η είδηση του θανάτου της 32χρονης Φωτεινής Κουφομανώλη με τρόπο τραγικό. Τα ίχνη της χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν επέστρεφε από τη Ρόδο στο Φαληράκι μέσω της Λεωφόρου Καλλιθέας.
Οι οικείοι της ξεκίνησαν τις ενέργειες αναζήτησής της αφού δεν απαντούσε στο κινητό τηλέφωνο. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ η Πυροσβεστική εντόπισε το αυτοκίνητο της Φωτεινής στον ποταμό που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο Κολοσσός αλλά ήταν ήδη αργά αφού η άτυχη κοπέλα με την πτώση τραυματίστηκε θανάσιμα.Το περίεργο είναι ότι ενώ είχε κατεύθυνση προς Φαληράκι (σύμφωνα με την οικογένειά της) το αυτοκίνητο βρέθηκε προς την πλευρά της θάλασσας.
Οσοι την γνώριζαν καλά μιλάνε για τον ακέραιο χαρακτήρα της και το πάντα χαμογελαστό πρόσωπό της.
Η Φωτεινή Κουφομανώλη ήταν απόφοιτη Πανεπιστημιακού τμήματος Θεολογίας. Τον Οκτώβριο του 2006 είχε συμμετάσχει ως υποψήφια με τον συνδυασμό του ιατρού Γιώργου Κώστας στις δημοτικές εκλογές του δήμου Καλλιθέας. Δείτε φωτογραφίες από την προσπάθεια της Πυροσβεστικής να ανασύρει το όχημα.
Ο παράδεισος τα τελευταία χρόνια γεμίζει από νιάτα των Καλυθιών. Η Φωτεινή θα συναντήσει τον Κωνσταντίνο, τον Σάββα την Ανθή, την Ματίνα και όλους εκείνους τους Καλυθενούς που έφυγαν από κοντά μας πρόσφατα... Αλησμόνητη!
kalithies.blogspot.gr
http://www.ifmedia.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου