Ρόδος: Tη βίασε μπροστά σε δύο γυναίκες

Ο εφιάλτης της γυναίκας ξεκίνησε όταν αρνήθηκε να κάνει έρωτα με τον δράστη που συνελήφθη και πλέον θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης...
Κατηγορούμενος για τον βιασμό 42χρονης Βουλγάρας, μαστροπεία και σωματεμπορία σε βάρος της ιδίας αλλά και άλλων αλλοδαπών γυναικών Ρουμανικής καταγωγής, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου ένας 41χρονος Ρουμάνος, την επόμενη εβδομάδα.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν στις 13 Νοεμβρίου 2013 ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου την 42χρονη Βουλγάρα. Εκεί η αλλοδαπή άρχισε να εξιστορεί τα όσα επί 24 ώρες είχε βιώσει από τον 41χρονο Ρουμάνο!

Όπως η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς, η γνωριμία τους είχε γίνει μερικές μέρες πριν στην Αθήνα μέσω μίας φίλης της, και κατά την διάρκειά της ο 41χρονος της είχε προτείνει να έρθει μαζί του στη Ρόδο προκειμένου να την βοηθήσει, όπως της είπε, να βρει δουλειά σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως σερβιτόρα.

Πράγματι η 42χρονη Βουλγάρα τον ακολούθησε και στις 12 Νοεμβρίου το απόγευμα ήρθαν ακτοπλοϊκώς στο νησί. Τότε ο αλλοδαπός την μετέφερε στο σπίτι που διατηρεί στην Παλιά Πόλη και εκεί βρήκε και άλλες δύο κοπέλες (αλλοδαπές) οι οποίες όπως δήλωσε ήταν κλειδωμένες σε ένα δωμάτιο. Σε αυτές ο 41χρονος έδωσε φαγητό και αμέσως μετά, πήγε προς το μέρος της και της είπε ότι «πρέπει να κάνουν έρωτα». Όταν η 42χρονη αρνήθηκε τότε την χτύπησε και με την απειλή όπλου την βίασε παρουσία και των δύο άλλων αλλοδαπών.

Η Βουλγάρα ισχυρίστηκε πως το βράδυ της ίδιας ημέρας την μετέφερε σε κατάστημα στην πόλη της Ρόδου προκειμένου να «κανονίσει για δουλειά» που θα είχε να κάνει με την ερωτική συνεύρεσή της με πελάτες, όμως εκείνη αρνήθηκε και έτσι επέστρεψαν στο σπίτι.

Την επόμενη μέρα (13 Νοεμβρίου) ο Ρουμάνος πήρε και πάλι την 42χρονη και την πήγε σε ξενοδοχείο της πόλης της Ρόδου προκειμένου να κοιμηθεί με κάποιον «για να βγάλουν λεφτά» όπως της είπε. Εκεί και όση ώρα ο Βούλγαρος ήταν απασχολημένος με το να επικοινωνήσει με τον «πελάτη», η αλλοδαπή κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε στο δρόμο και βρήκε δύο περαστικούς από τους οποίους ζήτησε βοήθεια.

Πηγή: newsit.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου