Απίστευτος κρότος ξεσήκωσε στο κέντρο της πόλης! «Καταδίωξη» λεωφορείου από την τροχαία.

Eνα πρωτοφανές από όλες τις απόψεις γεγονός  διαδραματίστηκε πριν λίγα λεπτά στην καρδιά της πόλης...

Ειδικότερα, με το που ξεκίνησε το λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. από την στάση στο Μανδράκι  έσκασε το πίσω εσωτερικό λάστιχο και η φούσκα.
Ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε σε όλη την γύρω περιοχή και έντρομοι όλοι οι κάτοικοι και καταστηματάρχες βγήκαν στον δρόμο.  
Το παράλογο της όλης υπόθεσης είναι ότι το λεωφορείο ενώ είχε επιβάτες έκανε μόνο μια στάση μισού λεπτού στην πλατεία Κύπρου και συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο του για να ακινητοποιηθεί από περιπολικό της τροχαίας στο Σαν Φρανσίσκο .
Το περιπολικό της τροχαίας ενημερώθηκε για το συμβάν στη πλατεία Κύπρου και καταδίωξε κατά κάποιο τρόπο το λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ.  
Την ίδια στιγμή άλλο λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ  χωρίς επιβάτες ξεκίνησε από το Μανδράκι και έγινε η μετεπιβίβαση των επιβατών.  
Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες μόλις αποβιβάστηκαν οι επιβάτες το μπροστινό αριστερά μέρος του λεωφορείου σηκώθηκε στον αέρα.  
Σύμφωνα με τον γινόμενο έλεγχο της τροχαίας το λεωφορειο πληρουσε ολες τις νόμιμες προϋποθέσεις του Κ.Ο.Κ όσον αφορά το ΚΤΕΟ κ.λ.π.
if media
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή