ΡΟΔΟΣ: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΈΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ . ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ 6 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΓΕΊΤΟΝΑΣ ΜΟΥ...
ΝΑ ΕΧΕΙ 2 ΣΚΥΛΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ...
ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ. ΕΙΤE ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛI ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΜIΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΤE ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ Ή ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΒΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ. Ο ΓΕΙΤΩΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚYΛΙ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ. ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚYΛΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ 08:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΚYΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ "ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ" . ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΙΝΕΙ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΠΙΑ ΕΞΑΝΤΗΣΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΟΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑ) .ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΊΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΚΤΗΤΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ . ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΙΤΩΝΑ ΕΝΩΧΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ

ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ. ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ. Η ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Παράπονα Ρόδου
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 σχόλια:

  1. Ο νόμος λέει ότι τα σκυλιά δεν πρέπει να ενοχλεί τους γείτονες. Το σκυλί πρέπει να είναι μέσα στο σπίτι. Αυτό που θα κάνεις είναι, πρώτα θα πας στην αστυνομία, θα κάνεις μια καταγγελία, μετά θα πας στον εισαγγελέα και θα κάνεις μια εισαγγελική παραγγελία . Μετά κάθε φορά που θα άρχετε η αστυνομία, έχει πρόστιμο 500 Ευρώ κάθε φορά, μετά όταν αδειάζει η τσέπη του, να δεις πόσο θα φοβηθεί και για πότε θα του φύγει η μαγκιά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι να ναι ετσι αλλα νομοι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα!! Αυτα λεει ο νομος αλλα τους τηρουν οι υπευθυνοι; Θα τον γραψουν και θα παει να τη σβησει! εχουμε κι εμεις προβλημα στη γειτονια μας. 5 σκυλοι σταματα ο ενας αρχιζει ο αλλος δεν μπορεις να κοιμηθεις τα μεσημερια εχει τυχει και καποια βραδυα και το πρωι ειμαι ρακος στη δουλεια. τελικα ο κοσμος ειναι φιλοζωος και οχι φιλανθρωπος, δυστηχως! Το αλλο που περπατας στο δρομο και πατας τις ακαθαρσιες τους! Τα βγαζουν να κανουν την αναγκη τους και δεν τα μαζευουν. Αν ολοι σεβομασταν τον συνανθρωπο, γιατι δεν ζουμε μονοι σε αυτη την κοινωνια, ο κοσμος θα ηταν καλυτερος. παντως κατι πρεπει να γινει με αυτο το προβλημα. Ξερουν οι ιδιοκτητες οτι δεν μπορουν να τους κανπουν κατι γι αυτο και ειναι αναισθιητοι στις παρατηρησεις που τους κανουν.

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ!Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. se pia periohi isaste kirie, dioti ki emies ehoume provlima me skilous, ke me kotes, galopoules, petinous ke alla. ke na mas lene, ' ehei dikeoma o gitonas na ta ehei' ne alla otan emena mouhi halasi ti zoi, pios tha vri ti lisi. iparhoun nomi telika i ohi. mipos prepi na enothoume oli mazi ke na pame sto nomarhi, giati aftos ine lei ipefthinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ποιο email μπορώ να στέλνω αρθρα, φωτο, παρατηρήσεις κτλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η κατασταση με τους σκυλους στις γειτονεις και στα μπαλκονια εχει ξεφυγει. χαλαμε το ψυχικο μας κοσμος για τις φυλοζωικες ιδεομαλακιες του καθενως. ρε αντε στα τσακιδια εσεις τα ζωα με τα ζωα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου εισαι λαθος και γενικα σκεφτεσαι τα παντα κακοπροαιρετα....Τα κατοικιδια ζωα φιλε μου ειναι πολιτισμος και μην μου φερεις παραδειγμα τον εν λογω κυριο διοτι αυτος ειναι προφανως ψυχοπαθης! Υπαρχουν καποιοι "κανονες" που αν τους τηρησουν οι ιδιοκτητες ζωων τοτε θα ειναι ευτυχισμενοι οι ιδιοι οι γειτονες αλλα και τα ζωακια τους ειναι τοσο απλο φτανει να κανουν το αυτονοητο! Και οι κανονες ειναι απλοι και γνωστοι σε ολους!

      Διαγραφή