Είναι σοβαρή η καταγγελία και θα πρέπει να προβληματίσει όχι μόνο τους υπεύθυνους της ΡΟΔΑ αλλά και κάποιους οδηγούς!

Πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία η οποία θα πρέπει να προβληματίσει όχι μόνο τους υπεύθυνους της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ αλλά και κάποιους...
οδηγούς που δεν μπορούν, δυστυχώς, να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους που κρύβει ένα τιμόνι!
Συγκεκριμένα, όπως μας είπε αναγνώστριά μας, επέβαινε προχθές σ΄ ένα λεωφορείο της ΡΟΔΑ, και την ώρα που αυτό βρισκόταν στην περιοχή του Ασωμάτου, ένα άλλο λεωφορείο, το οποίο είχε κυριολεκτικά «κολλήσει» στο προπορευόμενο, ξαφνικά πατάει γκάζι και κάνει προσπέραση κορνάροντας μάλιστα -προφανώς,- επιδεικτικά!
Είναι πραγματικά να τρελαίνεσαι με τέτοιου είδους φαινόμενα! Κι επειδή η γυναίκα ήθελε να προλάβει κάποιο μελλοντικό κακό, αναγκάστηκε και κατήγγειλε το γεγονός με το σκεπτικό ότι, θα γίνει κάποια σχετική παρατήρηση στους... οξύθυμους οδηγούς προκειμένου ν΄ αποφευχθεί κάποιο γεγονός που δεν θα το ήθελε κανείς!
Άλλωστε, ανθρώπους μεταφέρουν τα λεωφορεία και η οποιαδήποτε... «στραβοτιμονιά» είναι πιθανόν να επιφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.
Να όμως τι ακριβώς μας έγραψε η αναγνώστριά μας:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απαράδεκτη συμπεριφορά των οδηγών του ΡΟΔΑ. Χθες αναγκάστηκα κι έκανα καταγγελία στον σταθμάρχη γιατί έξω από την Κρεμαστή (στον Ασώματο) κόλλησε από πίσω μας ένα λεωφορείο, κόρναρε και μας προσπέρασε!... Το γελοίο είναι ότι πηγαίναμε με 60 – 70!... Αυτός πάνω από 80!.. Και επειδή κάθε μέρα όλο και κάτι γίνεται θα ήθελα να ασχοληθείτε με το θέμα... Σας ευχαριστώ».
http://topika-nea.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου