ΣΟΚ : ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 200 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΑΔΩΝ

ΈΓΚΛΗΜΑ! Πάνε να περάσουν νόμο (Παράνομα) ώστε να πετάξουν κυριολεκτικά στα σκουπίδια πάνω απο 200 οικογένειες ομπρελάδων!

Άνθρωποι οι οποιοι έχουν δώσει την ψυχή  και το αίμα τους για να απολαμβάνουμε εμείς αλλά και οι τουρίστες καθαρές παραλίες και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σήμερα αντί να τους ευχαριστήσουν τους αφήνουν στο έλεος του θεού!!
Δηλαδή με λίγα λόγια ο Ροδίτης  δεν θα έχει πλέον χώρο να κάνει το μπάνιο του, αφού το σχέδιο του κράτους είναι, δώσει τις παραλίες σε ξενοδόχους και εστιάτορες που σημαίνει κλειστές παραλίες μόνο για "λίγους"...
Τον Μάιο θα καλέσουν τις 200 οικογένειες να ψηφίσουν όλους αυτούς  που θέλουν το "καλό" του νησιού μας και ζητούν που ενα αξιώμα στα κοινά χτυπώντας τους στην πλάτη και λέγοντας τους χίλιες δυο υποσχέσεις, χωρίς όμως κανείς τους να εξετάσει το σοβαρό πρόβλημα που πάει να δημιουργηθεί στο νησί μας!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το σωματείο των ομπρελάδων ετοιμάζει μεγάλες κοινητοποιήσεις που είναι ικανοί να φτάσουν το θέμα στα "άκρα"...
Κύριοι υποψήφιοι δείτε ΟΛΟΙ σας προσεκτικά αυτο το σοβαρό θέμα διότι εδώ πλέον δεν μιλάμε για κάποια αύξηση,  αλλά για οικογένειες πολύτεκνες που ζούν με τρείς και εξήντα!

 ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ.

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου