ΑΞΙΟΛΟΓΑ:Μια Dacota αναπαύεται στο βυθό ανάμεσα Ρόδο – Καστελόριζο (φωτο)

Στο βυθό της θάλασσας, ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελόριζο, αναπαύεται ένα πολεμικό αεροπλάνο Dacota, του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το χρησιμοποιούσαν Τούρκοι αλεξιπτωτιστές που καταρρίφθηκε και έκτοτε αποτελεί καταφύγιο όλων των θαλάσσιων ειδών. Ο 42χρονος φωτογράφος Andrey Nekrasov, βούτηξε στο ναυάγιο και μπήκε στο κυρίως κύτος του αεροσκάφους: «Πήγαμε με μια βάρκα σε ένα νησάκι. Ακριβώς από κάτω ήταν το αεροσκάφος, με το περίγραμμά του να είναι ορατό στην επιφάνεια της θάλασσας» λέει στην Dailymail. «Το σκάφος ήταν τόσο καλά διατηρημένο, φαινόταν σαν να ακουμπά σε διάδρομο αεροδρομίου» είπε ο 42χρονος φωτογράφος, μέλος μιας ομάδας δυτών από την Ρωσία, που επισκέφτηκαν το ναυάγιο. Φωτορεπορτάζ: Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Υπενθύμιση: Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής. 

13 Μαρτίου 2014 7:34 πμ | news room ΕκτύπωσηΑποστολή με E-mail Στο βυθό της θάλασσας, ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελόριζο, αναπαύεται ένα πολεμικό αεροπλάνο Dacota, του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Το χρησιμοποιούσαν Τούρκοι αλεξιπτωτιστές που καταρρίφθηκε και έκτοτε αποτελεί καταφύγιο όλων των θαλάσσιων ειδών. Ο 42χρονος φωτογράφος Andrey Nekrasov, βούτηξε στο ναυάγιο και μπήκε στο κυρίως κύτος του αεροσκάφους: «Πήγαμε με μια βάρκα σε ένα νησάκι. Ακριβώς από κάτω ήταν το αεροσκάφος, με το περίγραμμά του να είναι ορατό στην επιφάνεια της θάλασσας» λέει στην Dailymail. «Το σκάφος ήταν τόσο καλά διατηρημένο, φαινόταν σαν να ακουμπά σε διάδρομο αεροδρομίου» είπε ο 42χρονος φωτογράφος, μέλος μιας ομάδας δυτών από την Ρωσία, που επισκέφτηκαν το ναυάγιο. Φωτορεπορτάζ: 




Πηγή: www.dimokratiki.gr

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου