Η «μάγισσα» ήταν και... πορτοφολού

Αφέθηκε ελεύθερη ελλείψει αυτοφώρου.
Αν δεν κατάφερνε να πείσει κάποιον να της δώσει οικειοθελώς χρήματα, τα... έπαιρνε μόνη της..


Την πλήρωναν τα θύματά της για να τους αποκαλύψει τα μελλούμενα, αλλά το δικό της μέλλον δεν το προέβλεψε η απατεώνισσα που παρίστανε τη χειρομάντισσα στη Ρόδο! Μάλιστα, αν δεν κατάφερνε να πείσει κάποιον να της δώσει οικειοθελώς χρήματα, τα... έπαιρνε μόνη της!

Μετά τις καταγγελίες που δέχθηκαν για την 39χρονη τσιγγάνα, οι άνδρες της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνα και διαπίστωσαν ότι στις 8 Μαρτίου είχε εξαπατήσει έναν άνδρα, από τον οποίο είχε «βουτήξει» χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή με το πρόσχημα ότι θα τα... «διαβάσει» για να τον απαλλάξει από τα μάγια! Τέσσερις ημέρες αργότερα, ένας άλλος άνδρας που δεν πείστηκε από την... πολυλογία της «μάγισσας», διαπίστωσε όταν έφυγε πως από την τσέπη του είχε κάνει φτερά ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό!

Η ψευτομάντισσα εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, όπου επιβεβαιώθηκε ότι ήταν η δράστιδα και αναγνωρίστηκε από τα θύματά της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, αλλά αφέθηκε ελεύθερη ελλείψει αυτοφώρου.

Παράπονα Ρόδου
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου