Σοκ με σάτυρο στη Ρόδο: Φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια τάζοντάς τους ανταλλάγματα

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία που έκαναν γονείς κάποιων από τα τέσσερα κορίτσια, όταν πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί...

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ένας 50χρονος σάτυρος, που φέρεται να παρέσυρε τουλάχιστον τέσσερις ανήλικες μαθήτριες τάζοντάς τους χρήματα για να δεχθούν να τις φωτογραφίσει γυμνές.
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία που έκαναν γονείς κάποιων από τα τέσσερα κορίτσια, όταν πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο 50χρονος Έλληνας προσέφερε υλικά και άλλα ανταλλάγματα για να δελεάσει τις μαθήτριες οι οποίες είναι άνω των 16 χρόνων.
Όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής από την έρευνα των αστυνομικών που ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, ο δράστης έπειθε τις ανήλικες κοπέλες να βγάζουν τα ρούχα τους, να παίρνουν εξαιρετικά προκλητικές πόζες και να τις βιντεοσκοπεί ή να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνάται αν είχε παρασύρει με τον ίδιο τρόπο και άλλα ανήλικα κορίτσια, καθώς και αν διακινούσε το υλικό που είχε καταχωρημένο.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου