Επίθεση αθίγγανων σε οικογένεια συμπολιτών μας

Σε αυτόνομο κρατίδιο εξελίσσεται τελικά η περιοχή που βρίσκεται ο καταυλισμός των τσιγγάνων στο Καρακόνερο, καθώς χθες νωρίς το πρωί μία ακόμα οικογένεια συμπολιτών μας που διαμένει επιχείρησε...
να περάσει από σημείο όπου βρίσκονταν ανήλικοι αθίγγανοι, δέχθηκε επίθεση με βρισιές και απειλές όταν αρνήθηκαν να τους δώσει χρήματα που του ζήτησαν.

Η αντίδραση του συμπολίτη μας περιορίστηκε στο πλαίσιο της άρνησης, αλλά ο ένας εκ των δύο ανηλίκων (ο μεγαλύτερος) άρχισε να βρίζει, να απειλεί και να κινείται με ιδιαίτερη ένταση σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου όση ώρα ο τελευταίος περίμενε στα φανάρια επί της Ρόδου – Καλλιθέας με κατεύθυνση την πόλη της Ρόδου.

Η οργή του μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο εκεί αφού εκτός από τις απειλές ξέσπασε και σε πινακίδα που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση σπάζοντάς την από βάση της και ρίχνοντάς την στο δρόμο.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο συμπολίτης μας, σημείωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιου είδους επεισόδια, αφού το φαινόμενο ειδικά τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες είναι συχνό.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε πάντως και η αστυνομία της περιοχής μας.

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=274035&catid=9&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 σχόλια:

  1. Επιτέλους ας κάνει κάτι η δικαιοσύνη να εξαφανιστούν από προσώπου γης.καλοκαίρι έρχεται.αυτη τη κατάσταση θα διαφημισουμε στους ξένους επισκέπτες? Έλεος ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι? Όλα για τους ξένους πρέπει να γίνονται???

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους ας κάνει κάτι η δικαιοσύνη να εξαφανιστούν από προσώπου γης.καλοκαίρι έρχεται.αυτη τη κατάσταση θα διαφημισουμε στους ξένους επισκέπτες? Έλεος ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ 100ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ !!! ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ Α.Τ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ....ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!! ΕΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!! ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους βάλαμε και φανάρια για να κάνουν πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή